Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Gimkna’t a 7 bandes 2017 se centra en el malbaratament alimentari

El dissabte 7 d’octubre se celebrarà la 7a edició de la Gimkna’t a 7 bandes organitzada per Govern i els set comuns
La Gimkna’t a 7 bandes 2017 se centra en el malbaratament alimentari.

Enguany la prova se centra en el malbaratament alimentari i presenta deferents novetats, entre elles que la sortida i l’arribada a la plaça del Consell General, amb un calendari de proves que passarà per totes les parròquies i per les dependències del departament de Joventut i Voluntariat a Prada Casadet. La resta de novetats d’aquest any són el regal a tots els participants d’una motxilla isotèrmica, una carmanyola i una cantimplora; i la celebració, acabades les proves, d’un àpat “eco friendly” per als participants i les seves famílies organitzat pel Centre Andorra Sostenible.

L’objectiu d’aquesta jornada ludicoesportiva és ampliar l’oferta de lleure adreçada a la població jove, donar a conèixer els diferents punts d’informació juvenils i centres joves del país, així com promoure la utilització del transport públic, com una forma de responsabilitat social vers el medi ambient i el consum d’energia. La participació es farà mitjançant grups de 4 persones, que es dividiran en dues categories: A (de 12 a 15 anys) i B (de 16 a 20 anys). L’organització ha fixat un màxim de 50 equips amb 200 participants.

En referència als premis, el grup guanyador de la categoria A rebrà una estada per quatre persones en règim de mitja pensió al refugi de Comapedrosa, quatre entrades a Caldea i quatre entrades de dia a Naturlandia. El segon grup classificat tindrà quatre abonaments d’un any al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp, quatre entrades al Palau de Gel i quatre entrades al Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria. Els tercers classificats seran obsequiats amb quatre abonaments d’estiu per a la piscina de la Mola d’Encamp i quatre entrades al Palau de Gel. Pel que fa a la categoria B, el primer grup classificat rebrà una estada per a quatre persones a Salou amb entrada a Ferrari Land i quatre entrades al Centre Esportiu d’Ordino. Els segons classificats tindran quatre forfaits de temporada d’hivern a Vallnord, una activitat lúdica per a 10 persones al Palau de Gel i quatre entrades al Centre Esportiu dels Serradells. Pel grup classificat en tercera posició, hi haurà quatre forfaits de dia a GrandValira i quatre entrades al Centre Esportiu dels Serradells. Aquest any a més, els participants que pengin la fotografia més original a les xarxes socials podran guanyar una nit per a 4 persones a l’Hotel Termes de Montbrió amb entrades a l’espai termal Aquatònic.

La Gimkna’t a 7 bandes compta amb la col·laboració i patrocini del Consell General, el Centre Andorra Sostenible, Bus Exprés, Associació Carnet Jove, Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra, Cooperativa Interurbana, Autocars Hispano Andorrana, A Mida Viatges, Viatges Relax i Roc Roi.

Les inscripcions estan obertes a partir d’avui, 18 de setembre, i es poden fer a tots els punts d’informació juvenil i al departament de Joventut i Voluntariat de Govern. El preu és de 7 euros i 4 euros si es disposa del Carnet Jove.