Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La gent gran enceta les celebracions de la Castanyada d’Encamp

· L’esdeveniment ha comptat amb prop d’un centenar d’assistents i ha acollit el tradicional berenar i un ball de tarda. · Els actes de festivitat continuaran el 31 d’octubre amb el repartiment popular de castanyes a la plaça de Sant Miquel d’Encamp i a la plaça de l’Església del Pas de la Casa
Un moment de la Castanyada per a la gent gran celebrada a Encamp..
Un moment de la Castanyada per a la gent gran celebrada a Encamp.

Encamp, 24 d’octubre de 2023.- Encamp ha encetat aquesta tarda els actes de celebració de la Castanyada amb una nova edició de la Castanyada per a la gent gran. L’esdeveniment ha aplegat prop d’un centenar d’assistents i ha tingut lloc al Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp.

La festivitat ha començat amb el tradicional berenar de panellets i castanyes i ha continuat amb un ball de tarda per a tots els assistents.

La cònsol major, Laura Mas, i els consellers comunals Josefina Rodríguez, Nino Marot,  Xavier Fernàndez i Andreu Riba s’han sumat a la celebració i han aprofitat l’ocasió per compartir una estona de germanor amb el col·lectiu més longeu de la parròquia.

Repartiment popular de castanyes a Encamp i al Pas de la Casa

Els actes de la Castanyada continuaran el proper dimarts, 31 d’octubre, amb el repartiment popular de castanyes per a tothom a la plaça de Sant Miquel d’Encamp i a la plaça de l’Església del Pas de la Casa. La repartició començarà a les 19:00 en ambdues viles fins a acabar existències.  

Serveis relacionats