Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La festa Nascuts per llegir se celebra aquest dissabte a Encamp

Les famílies convidades a la festa són les que tenen infants inscrits en el projecte i que han complert els tres anys entre l’1 de juny del 2015 i el 31 de maig del 2016

L’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques del Govern organitza la Festa Nascuts per Llegir aquest dissabte 7 de maig a les 11 hores a la sala de Festes del Complex Esportiu i Sociocultural del Comú d’Encamp.


Se celebra l’aniversari del projecte Nascuts per llegir, que compleix 9 anys, ja que es va presentar el 23 d’abril del 2007, acompanyats d’una representació de les famílies inscrites, així com dels col·lectius que participen activament en la seva difusió. Tots els infants convidats que assisteixin a la festa rebran un diploma de lector i un conte il·lustrat com a agraïment a la seva participació en el projecte. La festa acabarà amb l’animació patrocinada pel Comú d’Encamp: Cuques i papus, a càrrec de la Companyia la Minúscula.


Les famílies convidades a la festa són les que tenen infants inscrits en el projecte i que han complert els tres anys entre l’1 de juny del 2015 i el 31 de maig del 2016.

A l'acte hi assistirà la cònsol menor del Comú d’Encamp, Esther París i la directora de Promoció Cultural i Política Lingüística del Govern d’Andorra, Montserrat Planelles.