Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Major d’Encamp recupera els focs artificials

La parròquia d’Encamp celebrarà del 14 al 16 d’agost la Festa Major amb un programa d’activitats per a tots els públics que recupera els focs artificials, el concurs d’aixecades i el campionat de petanca.
La Festa Major d’Encamp recupera els focs artificials.

La proposta s'iniciarà divendres amb el sopar del jovent i la disco mòbil al Complex Esportiu i Sociocultural precedit del tradicional repic de campanes.

L’endemà l’activitat començarà amb la competició de pesca als Cortals d’Encamp. Les propostes esportives continuaran durant la Festa Major amb el tercer campionat d’Andorra de ciclisme infantil al Prat Gran d’Encamp a les 10 hores. El matí es completarà amb el concurs d’aixecades, els inflables per als més petits, la missa de la Mare de Déu a l’església de Santa Eulàlia d’Encamp i un dinar popular a la plaça dels Arínsols.  La tarda arribarà amb l’esperat Crash Car a Grau Roig així com amb el torneig de vòlei platja i la ballada de sardanes amb la cobla Ciutat de Cervera. La jornada s’acabarà amb el ball de nit i la disco mòbil.

L’últim dia de Festa Major s’iniciarà amb el concurs de botifarra, el torneig de tennis taula, els inflables i la missa de Sant Roc, que donarà pas a l’homenatge al padrí i la padrina més grans d’Encamp. La tarda començarà amb el recuperat campionat de petanca i continuarà amb el Ral·li Sorpresa, els inflables i la festa de l’escuma que precediran el ball de tarda. L’última cita de la Festa Major serà amb el ball de tarda, els focs d’artifici i la festa 80 principales amb versions dels anys 80.