Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Major d’Encamp ofereix un espectacle de ‘Monster Truck’

El programa inclou propostes per a tots els públics
La Festa Major d’Encamp ofereix un espectacle de ‘Monster Truck’.

La parròquia d’Encamp celebrarà del 14 al 16 d’agost la Festa Major amb un programa d’activitats per a tots els públics. La proposta s'iniciarà dijous amb el sopar del jovent i la disco mòbil al Complex Esportiu i Sociocultural.

L’endemà l’activitat seguirà amb la competició de pesca als Cortals d’Encamp. Les propostes esportives continuaran durant la Festa Major amb el segon campionat d’Andorra de ciclisme infantil al Prat Gran d’Encamp a les 10 hores. El matí de divendres es completarà amb la missa a l’església de Santa Eulàlia d’Encamp i la proposta d’inflables. La tarda arribarà amb un clàssic associat a una novetat. Així, el Crash Car a Grau Roig acabarà amb un impactant espectacle de Monster Truck. La programació diürna es completarà amb activitats infantils com els inflables i propostes tradicionals com la ballada de sardanes amb la cobla Principal de Berga. La jornada s’acabarà amb el ball de nit amb l’orquestra KDT i la disco mòbil.

L’últim dia de Festa Major arribarà amb el concurs de botifarra i el torneig de tennis taula. La missa de Sant Roc precedirà el dinar popular al Prat Gran. El Ral·li Sorpresa precedirà el ball de tarda. L’última cita de la Festa Major serà el ball de nit i  la disco mòbil.