Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Holi omplirà Encamp de colors i música aquest diumenge

L’esdeveniment tindrà lloc al Prat Gran d’Encamp d’11 a 13 hores
La Festa Holi omplirà Encamp de colors i música aquest diumenge.

El pròxim 3 de juny el Prat Gran d'Encamp s'omplirà de colors i música amb la tercera edició de la festa Holi Andorra, una celebració organitzada per Samarkanda i patrocinada pel Comú d'Encamp, amb la col·laboració d'Indina, l'Associació espanyola de Kundalini Yoga (delegació Andorra), Diana Torra Centre, l'Associació d'Empreses d'Encamp i l'Associació Ioga Clàssic Andorra.

La festa començarà a les 11 del matí i s'allargarà fins a les 13 hores. Durant aquestes dues hores els assistents gaudiran de dansa, música, mercat, festa i colors. Enguany, com a novetat, hi haurà el grup Lotus de ball Bollywood i el DJ Banderas, així com moltes sorpreses que només podran gaudir les persones que hi assisteixin.

Diana Torra, organitzadora de l’esdeveniment, recomana que la gent que vulgui participar, primer de tot han de venir amb ganes de passar-ho bé, i sobretot, anar vestit amb una roba que sàpiga que no vol tornar a fer servir, perquè quedarà ple de colors.

L’organització posarà una paradeta on es vendran sobres de colors. El preu serà de 3 euros un sobre, 5 euros si en compres dos i 10 euros s'adquireixen cinc bosses de colors.