Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Diada esportiva de la Gent Gran acull més de 230 padrins i padrines d'Andorra i la Seu d'Urgell

El cònsol menor, Xavier Fernàndez, ha estat present a la cerimònia d'obertura d'una 13a edició plena d'esport, natura i gastronomia a la qual no han faltat els veïns i veïnes de la parròquia.
Un instant de la Diada esportiva de la gent gran 2024..
Un instant de la Diada esportiva de la gent gran 2024.

La Diada esportiva de la gent gran ha estat novament tot un èxit després d'acollir en la seva 13a edició més de 230 padrins i padrines d'Andorra i la Seu d'Urgell. Un dia de germanor que, com cada any, ha tingut l'esport i la salut com a premisses principals. A la cerimònia d'inauguració ha acudit el cònsol menor d'Encamp, Xavier Fernàndez, que ha pogut compartir amb tots els presents la satisfacció de poder celebrar un any més una jornada com aquesta, sent una data marcada en vermell per a molts. De fet, el cònsol ha pogut acompanyar una bona representació de la parròquia, ja que com és habitual hi han acudit diversos veïns i veïnes d'Encamp que tampoc s'han volgut perdre la cita.

El Centre Esportiu dels Serradells s'ha omplert de persones amb moltes ganes de gaudir amb activitats com la gimnàstica general, per fer moure tot el cos, aquagym a la piscina i ball. A més, s'han organitzat diferents caminades pel rec. Tot plegat, però, després d'haver realitzat un esmorzar saludable.

Al pavelló, els participants han treballat la força i la mobilitat amb la música i activitats ambientades en esports com el futbol, el bàsquet i les bitlles. La diada ha culminat amb el tradicional dinar de germanor.

Serveis relacionats