Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Diada de Sant Romà de Vila d’Encamp arriba el dilluns 29 de maig amb un dinar popular i un concert de ‘Makuka & los Afronautas’

· La celebració començarà a les 12 h amb la tradicional missa solemne, la posterior ballada de sardanes i l’aperitiu popular. A les 14 h hi haurà el dinar i l’actuació musical. · Per participar en el dinar popular cal fer la reserva de tiquets a les oficines de turisme, per correu o a les xarxes socials.
Diada de Sant Romà de Vila d'Encamp..
Diada de Sant Romà de Vila d'Encamp.

Encamp, 22 de maig de 2023.- Encamp acollirà la Diada de Sant Romà de Vila el proper dilluns 29 de maig. La festivitat d’enguany comptarà amb un dinar popular i un concert amb ‘Makuka & los Afronautas’.

La diada, organitzada conjuntament per la Comissió de Festes amb el suport del comú d’Encamp, començarà a les 12 h amb la tradicional missa a l’església de Sant Romà de Vila. Posteriorment, a les 13 h, es farà la ballada de sardanes i un aperitiu popular per a tots els assistents.

Per continuar la celebració, hi haurà un dinar popular, que serà graellada, i hi haurà àpats aptes per a celíacs.

La festivitat clourà amb un concert a càrrec del grup musical ‘Makuka & los Afronautas. La Comissió de Festes d’Encamp ha impulsat aquestes novetats, per l’edició d’enguany, amb la voluntat que tinguin una bona acollida i una bona participació.

Per participar en el dinar és necessari fer reserva prèvia dels tiquets a les oficines de Turisme, o bé enviant un correu electrònic a cdfencamp@gmail.com o a través de les xarxes socials de la Comissió de Festes d’Encamp (@comissio_defestes_encamp)