Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La dansa exhibeix tot el seu talent al Festival de la Neu Areaesport

Els 150 inscrits a les activitats de dansa del comú d’Encamp han interpretat les 13 coreografies de ball previstes per a aquest festival de Nadal
L'escenari ha estat ocupat per tots els alumnes al final de l'exhibició..
L'escenari ha estat ocupat per tots els alumnes al final de l'exhibició.

Clàssic, flamenc, dance, funky i sobretot, molt hip-hop. Una hora llarga de dansa, il·lusió i talent han omplert l’escenari de la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural en el marc de la cita nadalenca que els alumnes de dansa i ball del centre Aerosport porten a terme durant aquest cap de setmana.

Es tracta del Festival de la Neu d’Areaesport, centre que s’encarrega de les activitats de dansa del comú d’Encamp, que durant les dues sessions programades per a aquest dissabte i diumenge a la tarda, mostra al públic els avenços que els 150 alumnes d’Encamp i el Pas de la Casa han fet durant aquest primer trimestre del curs en les diferents modalitats de dansa que imparteix.

El programa, format per un total de 13 coreografies, ha ofert un variat i original repertori de dansa molt marcat per l’esperit nadalenc. Grups de totes les edats han exhibit balls de diferents modalitats amb una gran presència dels muntatges de hip-hop.

Prop de 800 persones passaran aquest cap de setmana pel complex esportiu i sociocultural encampadà durant les dues sessions previstes que es programen per tal de donar acollida a tot el públic interessat en veure el festival, format principalment per familiars i amics dels alumnes del centre.

Teniu totes les fotografies disponibles a la pàgina de Facebook del Comú d'Encamp:

https://www.facebook.com/pg/ComuEncamp/photos/?tab=album&album_id=1430965326914951