Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La consellera d'Higiene i Medi Ambient, Olga Alves, presenta el nou punt soterrat de recollida de brossa

La consellera ha explicat les accions de la parròquia per embellir i millorar l'eficiència dels punts de recollida de residus.
La consellera d'Higiene i Medi Ambient, Olga Alves, presenta el nou punt soterrat de recollida de brossa .

La consellera d’Higiene i Medi Ambient, Olga Alves, ha presentat aquest dilluns a la tarda el nou punt de recollida de brossa centralitzat i soterrat situat a la cruïlla de l’avinguda Príncep Benlloch i el carrer del Solà.

Aquest és el tercer punt de recollida de brossa d’aquest tipus a la parròquia i permet la recollida de totes les fraccions de residus com ara vidre, envasos, paper, cartró o rebuig.

Segons ha explicat la consellera Olga Alves, aquesta acció ‘s’engloba dins dels esforços del Comú per embellir la parròquia i oferir una bona imatge tant per als ciutadans com per als turistes, volem seguir treballant per la confortabilitat de la parròquia’.

Aquest nou equipament facilita, a més, la gestió de residus, proporciona més capacitat de recollida i millora la higiene, ha assenyalat Alves.

‘Consideràvem i considerem aquesta obra prioritària i per això és el primer soterrament que hem dut a terme, creiem que és una direcció en què s’ha d’avançar’, ha explicat.

A Encamp, a més, s’han col·locat dos tancats de punts de recollida, a l’avinguda Joan Martí i François Mitterrand, i al Pas de la Casa se n'han construït quatre, un a l’avinguda del Consell General, un altre a la d’Encamp, al carrer Estret i al carrer Major.

A aquest esforç d’embelliment s’hi ha de sumar també el concurs d’embelliment floral que any rere any contribueix a millorar la imatge de la parròquia.

Pel proper any està previst el tancament de dues zones de punts de recollida més a Encamp i dos al Pas de la Casa. La primera acció prevista és el tancament dels punts de recollida del començament de l’avinguda François Miterrand.