Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Braderie i La Festa de la Multicultura del Pas de la Casa tornen i ho fan emmarcades en la Festa Major de Sant Pere

· Els dos esdeveniments es recuperen després de la pandèmia i oferiran activitats infantils, espectacles i propostes gastronòmiques a la plaça de l’Església. · La Festa Major de Sant Pere del Pas de la Casa començarà aquest dijous i s’allargarà fins diumenge 2 de juliol
La Braderie i La Festa de la Multicultura del Pas de la Casa tornen i ho fan emmarcades en la Festa Major de Sant Pere .

Encamp, 27 de juny de 2023.- El Pas de la Casa recupera el mercat d’oportunitats La Braderie i la Festa de la Multicultura després de l’aturada a causa de la pandèmia. Els dos esdeveniments eren un referent a la vila i enguany tornen emmarcats en la Festa Major de Sant Pere, que començarà aquest dijous, 29 de juny, i s’allargarà fins diumenge 2 de juliol.

La Braderie, que es fa en col·laboració entre el comú d’Encamp, Andorra Turisme i La Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa (INPUB), a través del Consell Econòmic i Social (CESPC), tindrà lloc dissabte i diumenge. L’esdeveniment permetrà donar a conèixer les ofertes i grans descomptes dels establiments de la vila. Durant aquesta fira d’oportunitats, els comerços sortiran al carrer i hi haurà activitats com inflables infantils i diferents espectacles itinerants pels carrers més comercials, que aprofitant l’ocasió esdevindran peatonals. L’horari comercial serà de 9:00 a 20:00.

Pel que fa a la Festa de la Multicultura, es farà el dissabte a partir de les 21:30 i fins a les 05:00 també a la plaça i es tracta d’un acte de convivència entre diferents comunitats a través de música, actuacions i propostes gastronòmiques.

 

Programa d’activitats de la Festa Major del Pas de la Casa

A banda de La Braderie i la Festa de la Multicultura, el programa de Festa Major inclou propostes més tradicionals, com la missa de Sant Pere, els dinars i berenars populars i el ja consolidat concurs de pesca. A més, per als més menuts hi haurà jocs d’aigua, inflables, festa de l’escuma i festa holly.

Pel que fa als espectacles i actuacions musicals, es faran desfilades temàtiques, cercaviles, concerts, tributs i balls de diferents estils. També hi haurà una exhibició de trial, un concurs de Tik Tok, un concurs de petanca i els focs artificials de fi de festa, entre d’altres. El programa complet amb totes les activitats es pot consultar aquí.