Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca d’Encamp acull demà una entrevista en directe a l’escriptora Sílvia Soler

· L’acte es farà en col·laboració amb Culturàlia i recupera el format iniciat l’any passat a la parròquia. · El cicle continuarà el 30 de novembre a la Biblioteca del Pas de la Casa amb l’entrevista a Martí Gironell
Entrevista en directe a l'escriptora Sílvia Soler..
Entrevista en directe a l'escriptora Sílvia Soler.

Encamp, 07 de novembre de 2022.- La Biblioteca d’Encamp acollirà demà una entrevista en directe a l’escriptora Sílvia Soler. L’acte, que començarà a les 19.30 h, estarà obert a tot el públic i es farà en col·laboració amb Culturàlia.

L’esdeveniment reprèn el format d’entrevistes en viu que es va estrenar l’any passat a la parròquia i que va tenir molt èxit per la interacció amb els assistents. Durant l'acte, es parlarà de la trajectòria de l'autora i de la seva darrera novel·la: 'Nosaltres, després'. L’obra està ambientada en la Barcelona contemporània i tracta temes com el pas del temps, l'amor i els daltabaixos de la vida.

El cicle d’entrevistes continuarà el 30 de novembre amb una entrevista al periodista i escriptor Martí Gironell. L’acte tindrà lloc a les 19.30 h a la Biblioteca del Pas de la Casa.