Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Comunal d’Encamp acull la presentació del llibre ‘Feliz y con ahorros’, de l’encampadà Omar El Bachiri

La Biblioteca Comunal d'Encamp oferirà, el pròxim 2 de desembre a les 20.30 h, la presentació del llibre d'autoajuda 'Feliz y con ahorros', de l'encampadà Omar El Bachiri El Boudouhi.
La Biblioteca Comunal d’Encamp acull la presentació del llibre ‘Feliz y con ahorros’, de l’encampadà Omar El Bachiri.

El Bachiri, nascut fa 38 anys a Nador, al Marroc, va arribar al Principat d'Andorra a l'edat de dos anys. Llicenciat en Psicologia per la UNED, té com a passions viatjar i practicar esport cada dia.

En aquest primera aventura literària, El Bachiri ens presenta un llibre classificat dins del gènere de la narrativa d'autoajuda, on ens parla de la microeconomia entesa des d'un punt de vista personal i familiar de la llar. El Bachiri ens explica com estalviar per arribar en bones condicions econòmiques a la jubilació, sense que això repercuteixi en el nostre estat d'ànim i portant un ritme de vida amb què cobrim les necessitats.

A la primera part del llibre, dedicada al concepte de l'estalvi, l'autor no ens proposa cap solució miraculosa, però ens ajuda a fixar-nos en què no fem bé quan ens queixem que estalviar és impossible.

En la segona part de l'obra, ens trobem amb el concepte de la felicitat en què. Arran de les seves experiències i observacions en viatges, l'autor ens ofereix un seguit de teories des d'un vessant psicològic, de com ens comportem davant de certes situacions, sempre dins del tema central de l'estalvi.