Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La aventura de Romeo del Circo Elite arriba a Andorra durant el mes de maig

· La companyia actuarà al Principat, de forma extraordinària, i en col·laboració amb el Comú d'Encamp que ha cedit els espais gratuïtament per poder ampliar l'oferta d'oci familiar · Les entrades es poden comprar per internet a circoelite.com i les funcions comencen el proper divendres 30 d'abril
Cartell de l'espectacle La aventura de Romeo.
Cartell de l'espectacle La aventura de Romeo

Encamp, 26 d'abril de 2021.- L'aventura de Romeo, l'últim espectacle de la companyia de circ Emotiva Produccions arriba a Andorra a partir d'aquest divendres 30 d'abril i fins al 30 de maig. Un total de 19 funcions, concentrades els caps de setmana, en horari de tarda i migdia per donar opcions a tot tipus de públic.

L'espectacle de circ contemporani basat en la història de Romeo, un noi que aspira a ser un gran artista, està format per diferents números artístics que combinen les acrobàcies, l'humor, la imaginació, excel·lents coreografies i un vestuari dissenyat expressament per l'ocasió, que conjuntament amb l'escenografia, música i la il·luminació sorprendran a l'espectador, per la seva potent posada en escena.

Vídeo resum de l'espectacle

El Comú d'Encamp col·labora en la producció d'aquest espectacle amb la cessió gratuïta de les instal·lacions per a les funcions previstes durant aquest mes de maig, a la Sala de Festes del Complex d'Encamp, amb l'objectiu d'ampliar encara més l'oferta lúdica i cultural de la parròquia, especialment per al públic familiar.

Les entrades es poden comprar a circoelite.com i tenen un preu de 9,5 euros per als infants i de 15,5 euros per als adults.

Els espectacles en l'àmbit cultural per a públic infantil estan tenint molt èxit i molt bona acollida, i ja s'han convertit en un atractiu de la parròquia i del país, és per això que s'ha apostat per incrementar-ne l'oferta durant aquesta primavera, oferint també un atractiu al públic visitant.

La aventura de Romeo: una història d'emocions

El protagonista d'aquesta inoblidable història es diu Romeo. Nascut en una família d'artistes de renom, té un somni: li agradaria convertir-se en un famós showman internacional per no decebre als seus avantpassats. Està envoltat de persones extraordinàries, que l'ajudaran a fer realitat el seu somni demostrant totes les seves habilitats artístiques, però el seu desig desesperat per aconseguir l'èxit li farà oblidar valors autèntics com l'amor i l'amistat, i es trobarà amb la glòria desesperadament buscada a les mans, però amb el cor buit per no poder compartir-la amb ningú que se l'estimi.

COMPRA AQUÍ LA TEVA ENTRADA

Les sessions previstes i horaris a la Sala de Festes del Complex

 • 30 d'abril a les 19:30 h
 • 1 de maig a les 16:00 h i a les 19:30 h
 • 2 de maig a les 12:00 h i a les 18:00h
 • 9 de maig a les 12:00 h i a les 18:00h
 • 14 de maig a les 19:30 h
 • 15 de maig a les 16:00 h i a les 19:30 h
 • 16 de maig a les 12:00 h i a les 18:00h
 • 21 de maig a les 19:30 h
 • 24 de maig a les 19:30 h
 • 28 de maig a les 19:30 h
 • 29 de maig a les 16:00 h i a les 19:30 h
 • 30 de maig a les 12:00 h i a les 18:00h

 

COMPRA AQUÍ LES TEVES ENTRADES