Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 8a edició de l’Encamp Nit torna amb moltes novetats

El pròxim 24 de setembre el jovent podrà gaudir d'un ampli programa d’activitats.
Cartell de la 8a edició de l'Encamp Nit.
Cartell de la 8a edició de l'Encamp Nit

El departament de Joventut i Esports ha donat a conèixer les activitats previstes per a la nova edició de l’Encamp Nit, que tindrà lloc el pròxim dissabte 24 de setembre, i que aniran adreçades a joves d’entre 12 i 20 anys.

Enguany s’ha organitzat un reguitzell d’activitats amb la voluntat d’oferir una nit lúdica d’oci alternatiu amb la finalitat d’incentivar la pràctica de l’esport i potenciar l’autonomia dels joves, tot oferint activitats innovadores.

Les inscripcions s'iniciaran a les 20 hores i es preveu que l’acte conclogui a les dues de la matinada. Les activitats, que són gratuïtes, estaran distribuïdes en una zona multimèdia, una urbana, una esportiva i una àrea variada.

A la zona multimèdia s’hi podran trobar els tradicionals tornejos de jocs electrònics i dues novetats, com el taller de robots a càrrec d’AndoRobot i organitzat per Andorra Telecom, i el simulador de realitat virtual Whiplash, una activitat que es realitza per primera vegada a Andorra.

A la zona urbana s’hi realitzaran classes i exhibicions d’skate a càrrec d’ASSEA, una classe magistral de hype, un gènere musical que uneix el soul i el hip hop a càrrec d’Areaesport, les exhibicions de les escoles de dansa del país i una novetat destacable, amb la realització d’un taller i d’una exhibició de parkour a càrrec de Hit the road.

Pel que fa a la zona esportiva, es realitzaran tornejos de futbol 4x4 a càrrec del Futbol Club Encamp, de tennis taula a càrrec del Club Tennis Taula d’Encamp, de tir amb arc a càrrec del Tir amb Arc Encamp, i d’slots, a càrrec de Tic-Toc Andorra. Una de les novetats serà el torneig de 3x3 organitzat per la Federació Andorrana de Bàsquet, amb la instal·lació d’una pista oficial per a poder realitzar l’activitat.

Tanmateix, es podrà realitzar un taller tèxtil organitzat per Anna Mangot, activitats en inflables, i un taller de Dj a càrrec de Flaix FM, que a més, realitzarà una sessió de Dj en directe, a més de realitzar un directe de 19 a 21 hores des del Complex d’Encamp. A més, es presentarà una nova modalitat d'esport anomenada 360º Ball, us esport mai practicat a Andorra.

Els joves que participin en les diverses competicions optaran a nombrosos premis i la vetllada finalitzarà amb l’entrega de guardons i una xocolatada.

L’esdeveniment comptarà amb un servei gratuït de busos per facilitar el viatge d’anada i tornada a casa dels joves. La sortida es realitzarà a les 19.15 hores des de l’Oficina de Turisme del Pas de la Casa, fent parada al Palau de Gel. Un altre autobús sortirà a les 19.30 hores des de la parada de l’Orri d’Andorra la Vella, fent parades a la Dama de Gel i a la plaça Santa Anna. Els trajectes de tornada tindran les mateixes parades, i es preveu la sortida des d’Encamp a les 2.30 hores.

Trobareu els horaris detallats i tota la informació en el díptic que trobareu a continuació.