Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La “Bibliopiscina” d’Encamp acomiada l’edició d’enguany amb 9 sessions dedicades al reciclatge i la cura del medi ambient

· Els tallers i contacontes impartits a la piscina de la Mola han aplegat infants de totes les parròquies i grups de casals d’estiu · La iniciativa es duu a terme amb l’objectiu d’apropar la lectura als més petits i, alhora en aquesta edició, conscienciar-los sobre l’afectació del canvi climàtic
La “Bibliopiscina” d’Encamp acomiada l’edició d’enguany amb 9 sessions dedicades al reciclatge i la cura del medi ambient .

Encamp, 4 d’agost de 2022.- La biblioteca comunal d’Encamp dona per acabada, un any més, l’activitat de “Bibliopiscina” de manera exitosa. La iniciativa ha finalitzat avui i en total ha comptat amb 9 sessions, que s’han dut a terme tots els dimarts i dijous de juliol i principis d’agost al mati. Durant aquest període nombrosos nens i nenes han pogut gaudir de divertits contacontes i tallers a la piscina de la Mola, impartits pel personal de la biblioteca.

Les activitats han estat relacionades amb el reciclatge i la cura del medi ambient amb l’objectiu de conscienciar als infants de l’afectació del canvi climàtic sobre el nostre planeta. En l’última sessió, els petits han realitzat una lectura interactiva del conte “La tortugueta i el mar” de Jennie Poh, el qual tracta sobre la contaminació dels oceans, el reciclatge i la reducció de plàstics.

Totes les sessions han tingut molt bona acollida entre els infants que hi ha participat i que han pogut aprofitar les instal·lacions de la Mola i els tallers. Per tot, el balanç que se’n fa des del servei de biblioteques comunals és molt positiu.

La “Bibliopiscina” és una activitat que des de fa més de quinze anys es porta a terme en el marc de la piscina de la Mola per tal d’apropar la lectura als més petits i d’afegir un punt més cultural al seu temps de lleure i oci durant les vacances d’estiu.