Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Spartan Race, minut a minut

Divendres, dissabte i diumenge Encamp acollirà el Campionat d’Europa d’Spartan Race amb més de 4.500 participants
L’Spartan Race, minut a minut.

Aquest cap de setmana arriba l’esperada prova d’obstacles reconeguda a nivell mundial, anomenada l’Spartan Race. Volem fer-vos partícips a tots i a totes, i per aquest motiu a continuació us detallem els horaris amb totes les activitats programades per al divendres, dissabte i diumenge.

El divendres 15 de setembre començarem escalfant motors a Grau Roig a les 11 del matí fins a les 17 hores amb l’Spartan Obstacle Specialist (SOS) que consistirà en un taller per aprendre més sobre els obstacles de la prova. Aquesta classe permetrà descobrir a tots els assistents les normes, les demandes físiques i les aptituds específics d’una prova d’aquestes característiques.

I a la tarda, l’activitat s’activarà a la parròquia d’Encamp amb l’Spartan Festival que començarà a les 15 hores i s’allargarà fins a les 21 hores. D’altra banda, els participants Elite podran recollir els dorsals des de les 15 hores fins a les 20 hores. A les 15 hores també serà l’hora d’inici del workout junior. Tot i així, la cerimònia d’obertura es farà a les 18 hores i a continuació es farà un briefing per als corredors d’Elite. En cas de mal temps, el workout junior no es realitzarà i la resta d'activitats es passaran a fer a la sala de festes del Complex d'Encamp.

El dissabte des de les 7 del matí a Grau Roig ja podreu passar a recollir el dorsal els que no ho hagueu fet el divendres a la tarda. A les 8.30 hores comença l’espectacle amb el Campionat d’Europa Elite Beast masculí i 15 minuts després serà la sortida del Campionat d’Europa Elite Beast femení. A les 9 del matí, sortiran els corredors del Campionat d’Europa tandes Beast Competitive i a partir de les 9.30 hores, l’Spartan Beast tandes Open. Els més petits, estan citats a partir de les 12 hores, i mitja hora més tard es farà la Flower Ceremony. Els participants de l’Spartan Sprint tandes Open sortiran cada 15 minuts a partir de les 13 hores. Pel que fa als més petits, a les 12 h i a les 16 hores podran realitzar la seva particular cursa d'obstacles amb la Spartan Kids.

A la tarda, el festival Spartan continuarà fins a les 21 hores i a les 19 hores es farà la cerimònia d’entrega de premis del Campionat d’Europa a Encamp. A partir de les 20 hores, es farà la presentació dels equips (Team Championship). Els actes estan previstos al Prat Gran d'Encamp. En cas de mal temps, es realitzaran a la sala de festes del Complex d'Encamp.

I per últim, diumenge a partir de les 7 del matí a Grau Roig, Hurricane Heat, de les 7 a les 12 hores recollida de dorsals, i a les 8.30 els corredors del Campionat d’Europa per equips Spartan Super sortiran, a les 8.45 hores es faran les tandes Open per equips Spartan Super i una hora més tard donarem cita a l’Spartan Super tanda competitive.  A les 10 del matí, Spartan Super tandes Open cada 15 minuts i a les 12 serà el torn dels petits amb la Spartan Kids. Al migdia, a partir de les 14 hores, cerimònia d’entrega de premis Campionat d’Europa per equip i competitive.

Tot plegat, ja ho veieu un cap de setmana farcit d’activitats esportives i lúdiques. Us hi esperem!