Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Snow Xperience mostra les novetats del material d'esquí al Pas de la Casa

El cònsol menor explica la importància de seguir recolzant les iniciatives de dinamització al Pas de la Casa
L’Snow Xperience mostra les novetats del material d'esquí al Pas de la Casa.

La fira de material d'esquí del Pas de la Casa, Snow Xperience, ha iniciat aquest dissabte amb una valoració positiva per part dels organitzadors. El portaveu de l'associació Iniciativa Publicitària, Jean Jaques Carrié, s’ha mostrat satisfet de comptar amb un nombre semblant de participants i ha explicat que es buscaran noves fórmules per fer la Fira més notòria.

Per la seva banda, el cònsol menor, Jordi Torres, ha indicat que des del Comú se seguiran recolzant iniciatives de dinamització del Pas de la Casa. A més ha assegurat que cada vegada hi ha més marques que participen en la iniciativa. El cònsol ha destacat que l’Snow Xperience ha coincidit amb la celebració del trofeu de conducció sobre gel Andros, al Grandvalira Circuit, que també se celebrarà aquest cap de setmana.

L’Snow Xperience ha estat una oportunitat per conèixer les novetats del mercat de l’esquí i per provar els nous productes i materials d’aquesta temporada.  L’acte, a més, ha comptat amb una sessió de DJ i amb demostracions freestyle.