Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Esbart Sant Romà d’Encamp fa confluir l’esperit de les havaneres amb l’estrena de l’espectacle VÈRTEX

El dia 17 de novembre, la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp acollirà el nou espectacle de l’Esbart Sant Romà d’Encamp: Vèrtex.
L’Esbart Sant Romà d’Encamp fa confluir l’esperit de les havaneres amb l’estrena de l’espectacle VÈRTEX.

El nou espectacle del Sant Romà, que consta de cinc peces, incorpora una relectura de l’Óssa, que el músic Lluís Cartes ha tornat a reinterpretar musicalment, i una estrena molt especial, Vèrtex, una composició en forma de viatge pel món de les havaneres per arribar a trobar el vèrtex on els viatgers del mar, independentment dels seus orígens, s’alimenten de la riquesa de la dansa com a prova que la dansa és una art que ve de qualsevol lloc i porta a qualsevol altre. En aquesta ocasió, el músic andorrà Lluís Cartes també s’ha encarregat del muntatge musical d’aquesta peça, que incorpora dos temes del disc En Fresc del grup d’havaneres Les Anxovetes.

El Cos de Dansa i la Secció de Juvenils i Infantils de l’Esbart seran els encarregats de dur a terme les diferents coreografies en un espectacle d’una hora de duració on els espectadors podran gaudir, a més de l’estrena de Vèrtex i la relectura de l’Óssa, d’Intro + Fandango Tic Tac, amb música de Miquel Gil, i Traces, on els dansaires s’atreveixen amb un estil més percussionista amb el “toc de bastó”, orquestrat, igualment, pel músic andorrà Lluís Cartes.

L’espectacle compta amb el patrocini del Comú d’Encamp i la col·laboració de Mercacenter. Hi haurà dos funcions el dissabte 17 de novembre, una a les 18 h i l’altra a les 22 h, a la Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp. Les entrades són numerades i es poden adquirir en aquest enllaç al preu de tres euros.