Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’aplec de la Sardana amplia la seva oferta amb castellers i una arrossada

L’aplec de la Sardana arribarà aquest any amb dues novetats per a tots els públics. D’una banda, dissabte començarà amb l’actuació dels Castellers d’Andorra a la plaça dels Arínsols a les 12 hores. El mateix dia 5 tindrà lloc una arrossada popular a les 13 hores a la mateixa plaça.
L’aplec de la Sardana amplia la seva oferta amb castellers i una arrossada.

L’Aplec seguirà a les 17 hores amb l’arribada dels dansaires a la plaça dels Arínsols. A partir de les 17.45 hores s’iniciarà el 22è concurs de colles sardanistes amb la cobla la Flama de Farners com a encarregada d’amenitzar les rotllanes.

En acabar, a partir de les 20.15 hores es preveu el tradicional sopar de germanor, en què es podrà gaudir de quatre estrenes de sardanes i on es procedirà a l’entrega de la Grandalla d’argent, menció que reconeix al guardonat la seva implicació amb el món de la sardana. La vetllada acabarà amb una ballada de sardanes de set tirades.

Diumenge 6 s’iniciarà la jornada a partir de les 10.30 hores amb una ballada de sardanes a la plaça dels Arínsols acompanyada per les cobles la Flama de Farners i la Principal del Llobregat. A la tarda, a partir de les 16.30 hores arribarà el torn del 24è concurs de colles improvisades amb sardanes de set tirades, que s’allargarà fins a dos quarts de deu del vespre, moment en què es donarà per finalitzat el 28è Aplec de la sardana.