Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’aparcament de Prada de Moles entrarà en funcionament a final d’any

Se signa el conveni entre el Govern i el Comú d’Encamp per la cessió d’un terreny a Prada de Moles
L’aparcament de Prada de Moles entrarà en funcionament a final d’any .

Els veïns que facin ús de les instal·lacions de la zona esportiva de Prada de Moles i rodalies, a final d’any podran gaudir d’un espai d’aparcament amb una capacitat de fins a 150 vehicles. Així ho ha fet saber el cònsol major de la parròquia, Jordi Torres, aquest dijous en el moment de la signatura de cessió del terreny juntament amb el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres.

El cònsol ha volgut agrair la facilitat i la predisposició per part del Govern a l’hora de negociar la cessió del terreny per a la construcció de la zona d’aparcament. L’espai a priori anava destinat a la construcció del ‘college’ del sistema educatiu francès. A més, Torres també ha volgut reconèixer la cessió del terreny per part de Casa Areny.

L’aparcament complementarà la zona esportiva de Prada de Moles, inaugurada el passat mes de novembre. En aquest sentit, el cònsol ha indicat que a la zona de Prada de Moles tenen lloc diferents esdeveniments esportius i que per tant era necessari ubicar-hi una zona que facilités l’estacionament dels vehicles.

Pel que fa als terminis d’execució, el cònsol ha explicat que la voluntat és que a final d’any l’aparcament estigui enllestit i pugui entrar en funcionament. Així, es preveu que es liciti el plec de bases el més aviat possible, es comencin les obres al mes d’octubre i es demorin màxim uns tres mesos.

Per la seva banda, el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, ha fet palesa de la bona col·laboració que hi ha amb els comuns i el Govern i ha posat d’exemple aquesta signatura. A més, Torres ha destacat que la cessió del terreny és gratuïta i que l’ús de l’espai es regeix exclusivament per aparcament.