Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'FC Barcelona Alusport es mostra molt satisfet amb les instal·lacions esportives d'Encamp

L’entrenador de l’equip de futbol sala reconeix que té un idil·li amb la parròquia ja que les seves victòries van iniciar coincidint amb la primera estada de pretemporada a Encamp
L'FC Barcelona Alusport es mostra molt satisfet amb les instal·lacions esportives d'Encamp.

El cònsol menor d’Encamp, Jordi Torres, ha rebut al Comú l’entrenador de l’FC Barcelona Alusport, Marc Carmona, i el capità de l’equip, Paco Sedano, en la presentació oficial de l’estada de l'equip de futbol sala a la parròquia.

Torres ha agraït la confiança que un any més el club diposita en Encamp i les seves instal·lacions esportives. El cònsol menor ha indicat que se segueix promovent l’esport en totes les seves categories i ha recordat que les estades dels equips d’elit com l’FC Barcelona són un reclam i un aval que permet ajudar a desestacionalitzar la temporada d’hivern a Encamp.

Per la seva banda, l’entrenador de l’FC Barcelona Alusport, Marc Carmona, ha agraït la bona rebuda d’Encamp a l’equip i ha destacat el tracte dels professionals relacionats amb les instal·lacions esportives i l’hotel que els acull. Carmona ha reconegut que té un idil·li amb Encamp ja que la ratxa de victòries de l’equip coincideix amb la primera estada de pretemporada realitzada a la parròquia encampadana. Així mateix, el capità de l’equip, Paco Sedano, confia poder mantenir l’estada de pretemporada a Encamp, un fet que indicaria que l’equip segueix guanyant.

A l’inici de l'acte, el cònsol menor ha fet entrega de diferents obsequis a Marc Carmona i Paco Sedano, que també han obsequiat el Comú amb una samarreta i una pilota signades pels jugadors de la plantilla.