Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Escola de neu d'Encamp obre les inscripcions per als residents a la parròquia

El pròxim 3 de desembre s’obre el termini d’inscripcions per participar a les activitats del nou curs 2018-2019 de l’Escola de neu. Aquesta primera data s’habilita per a les inscripcions dels residents a la parròquia i no serà fins el pròxim 10 de gener que la inscripció s’obrirà a la resta de persones interessades en que els seus fills i filles, nascuts entre el 2001 i el 2013, gaudeixin de l’oferta d’activitats encampadana.
L'Escola de neu d'Encamp obre les inscripcions per als residents a la parròquia.

Els preus d’aquest curs són de 225,90 euros per als residents a la parròquia i 411,65 per als no residents. El preu serà més reduït per als infants nascuts l’any 2014, de 112,95 euros per a residents i de 205,82 per a no residents, ja que només es farà l’activitat els dissabtes. Està prevista l’aplicació de descomptes d’un 20% en el cas d’inscripció d’un segon germà i d’un 10% si s’és posseidor del Carnet Piolet.

Per participar amb normalitat a les activitats previstes, l’Escola de neu requereix, de forma obligatòria, tenir el fortet extraescolar o de Grandvalira i tenir material d’esquí propi. A l’hora de formalitzar la inscripció, cal presentar una còpia de l’assegurança extraescolar.

L’Escola de Neu d’Encamp i Pas de la Casa és una proposta d’activitats lúdiques relacionades amb el món de l’esquí i dirigides a infants i joves de la parròquia. Els alumnes que participen a l’Escola de Neu poden practicar diverses activitats com l'esquí, el surf de neu, l'estil lliure, o les raquetes de neu.

Per obtenir més información, us podeu adreçar, a través del correu electrònic o bé per telèfon, al Complex Esportiu d’Encamp (732 700 esports@encamp.ad) o bé al Centre Esportiu del Pas de la Casa (755 111 centrepas@encamp.ad).