Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Kiko Rivera: "Tinc ganes de conèixer la nit andorrana"

Entrevista a Kiko Rivera abans de la seva actuació a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp.
Kiko Rivera a Encamp.
Kiko Rivera a Encamp

 

Com et definiries, professionalment parlant?

Des de petit somiava en ser DJ, era una professió que sempre m’havia agradat. També em feia il·lusió posar la meva veu en una de les meves cançons, però no a totes. Ara he volgut aportar la meva veu al tema “Así soy yo”, que l’he cantat sencer i m’ha satisfet bastant, estic content. De totes formes, la meva carrera professional és la de discjòquei.

 

On et veus d’aquí a 10 anys?

M’agradaria seguir treballant en la música. És la meva professió i el que m’agrada, i espero poder dedicar-m’hi durant molt de temps.

 

Qui et va inspirar per ser discjòquei?

La música sempre ha estat present en la meva vida gràcies a la meva família. Recordo que quan tenia 10 anys la meva mare em va regalar uns vinils i jo intentava fer les meves primeres mescles. A partir d’aquí vaig començar a somiar en treballar en aquest món. És cert que potser m’hi he dedicat massa tard, però crec que he esperat el moment correcte per llançar-m’hi: just quan acabava de participar en el programa Supervivientes (Telecinco), la gent em va començar a conèixer i aleshores vaig aprofitar aquest moment per sortir a la palestra en el món musical.

 

Et sents presoner del teu cognom?

Estic molt orgullós de la família d’on vinc. Però també és cert que m’agradaria que se’m reconegués per la meva música i pels meus mèrits professionals. Confio que amb el temps acabi passant. Potser per això un dels meus somnis és triomfar a l’estranger.

 

Alguna vegada has volgut punxar la música de la teva mare?

Són dos gèneres diferents que no vull barrejar. La meva mare és una gran artista en el seu gènere i jo fa poc que he començat en un altre. No m’atreviria a punxar les seves cançons.

 

Quins plans tens previstos per promocionar-te a l’estranger?

Ara mateix estic centrat en la promoció del meu nou tema, “Así soy yo” a altres països, però és un procés llarg i lent que tant de bo surti bé. De moment segueixo treballant a nivell nacional. Tot i així, és un honor ser avui aquí a Andorra per presentar el meu treball!

 

Tens fans andorrans?

Ho comprovarem durant el concert, però espero que sí, i que la gent surti contenta i s’ho passi bé amb el que faig i amb la meva música.

 

Has tingut la sensació que la teva vida és una mica carnavalesca?

La premsa sempre s’interessa per la meva vida personal, sempre demanen el mateix, però ho entenc tenint en compte la família d’on vinc. El que m’agradaria aconseguir és que se’m pugui valorar per la meva música i el meu treball i no tant per la meva vida personal. Mica en mica ho anem aconseguint però encara hi ha molta feina per fer.

 

T’agrada Andorra?

He arribat tard i  encara no he pogut veure res, però demà espero poder gaudir d’aquest país perquè m’han dit que és molt bonic. També tinc ganes de conèixer la nit andorrana i passar-m’ho molt bé punxant aquesta nit!