Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Kalu, la segona obra del cicle de musicals infantils d'Encamp trasllada el públic a l'Índia

· L'espectacle ha aplegat prop de 200 adults i infants que han gaudit de la dansa i la música en directe de Líquid Dansa
Kalu, la segona obra del cicle de musicals infantils d'Encamp trasllada el públic a l'Índia.

Encamp, 05 de novembre.- La sala de festes del Complex d'Encamp ha acollit 'Kalu', el segon espectacle del cicle de musicals infantils d'Encamp. La representació ha aplegat prop de 200 adults i infants que s'han traslladat a l'Índia amb la dansa i la música en directe de Líquid Dansa.

El musical ha narrat el procés de creixement d'en Kalu, un infant de deu anys, cap a la vida adulta a través del ioga i la filosofia hindú. Al llarg de la representació, el jove s'ha anat trobant amb animals i altres personatges que l'han ajudat a reflexionar i prendre les decisions correctes per fer-se gran.

La música en directe ha anat a càrrec de la violinista Anna Garcia, qui ha exercit també com a veu narradora de la història.

 

Propers musicals, el 19 de novembre i 17 de desembre

El cicle de musicals infantils continuarà el 19 de novembre amb 'El meravellós Mag d'Oz', de la productora Ymedio Esdeveniments Internacionals. L'obra explica la famosa història de Dorothy i el seu gos Totó, que van ser arrossegats per un cicló cap a un país fantàstic: Oz. Allà, mentre que Dorothy viatja a la Ciutat Maragda a la recerca del Mag d'Oz per tornar a casa seva a Kansas, haurà de fer front a la bruixa malvada de l'Oest. En el seu camí, es troba amb l'Espantaocells sense cervell, l'Home de Hojalata sense cor i el Lleó covard de la Selva. Junts emprendran una infinitat d'aventures que els portarà a descobrir la solució a les seves mancances de valors.

El 19 de desembre hi haurà el quart i darrer musical del cicle. Serà l'obra 'Frozen', inspirada en el conte de Hans Christian Andersen. El públic viurà un viatge musical en el qual els protagonistes es transportaran a un món de gel per a viure una aventura divertida, romàntica i plena d'emocions. Les hereves al tron, Elsa i Anna, es disposen a assumir el Tron d'Arendelle per a celebrar la Coronació de les Princeses... però un encanteri ho canviarà tot. L'obra compta amb el temerari muntanyenc Kristoff i un divertit "Ninot de Neu" que farà reflexionar als més petits sobre els valors principals de l'amistat.

Les dues representacions es faran a la sala de festes del Complex d'Encamp i tindran dues sessions, una a les 11 h i l'altra a les 16 h.

Les entrades es podran comprar aquí a partir del 9 de novembre.