Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jonathan Garcia i Rianna Nelson proclamats guanyadors de la Beast de l’Spartan Race a Encamp

· En la Ultra, Luca Pescollderungg s’emporta la victòria en categoria masculina, mentre que en categoria femenina, les corredores continuen en competició. · Durant tota la jornada, el centre d’Encamp s'ha omplert d’ambient amb l’energia dels corredors i dels seus acompanyants.
El conseller Nino Marot entregant la medalla al guanyador de la Beast, Jonathan Garcia..
El conseller Nino Marot entregant la medalla al guanyador de la Beast, Jonathan Garcia.

Encamp, 8 de juny del 2024.-L’Spartan Encamp-Andorra proclama el francès Jonathan Garcia i l’espanyola Rianna Nelson guanyadors en la prova Beast, després de córrer 21 km i superar un total de 30 obstacles en només 03:01:58 i 03:28:23 respectivament. Patrick Laqueche (Espanya) i Marcos Garcia (Espanya), en categoria masculina, i Jessica Velasco (Espanya) i Maud Desouter (Bèlgica), en femenina, han completat el podi de la prova dels 21 km.

En la Ultra, la prova més dura de 50 km i un total de 60 obstacles, ha vist com a vencedors l’italià Luca Pescollderungg amb un temps de només 6:23:29, seguit de l’espanyol Israel Ferrero (7:00:04) i del peruà Francis Fernández (7:18:33). Pel que fa a la categoria femenina, les corredores continuen en el transcurs de la cursa. 

 

Es poden consultar tots els resultats aquí. 
  

El centre d’Encamp ha estat, durant tota la jornada, un bullici de gent constant. La zona de sortida, al costat del Parc de l’Ossa, i la zona d’arribada a l’aparcament de Sant Miquel s’han omplert de corredors, acompanyants i curiosos que no s’han volgut perdre aquest gran esdeveniment esportiu. A més, els establiments de restauració d’Encamp que han volgut participar de l’esdeveniment, han pogut col·locar paradetes a la zona del village, a l’avinguda Joan Martí, el que ha portat una gran afluència de gent durant el migdia i des d’on també es podia veure i animar als corredors. 

L’entrega de premis de la categoria Beast ha tingut lloc aquest migdia a la plaça de Sant Miquel, amb la presència de la cònsol major d’Encamp, Laura Mas, el conseller d’Esports, Finances i Reactivació Econòmica, Nino Marot, i el director de Producte i Nous Projectes d’Andorra Turisme, Enric Torres. Aquesta tarda, a les 19 h, tindrà lloc l’entrega de premis de la categoria Ultra i Sprint (5 km i 20 obstacles) de dissabte. 

 
La competició continua aquesta tarda i demà al matí amb la prova Super (10 km i 25 obstacles) i la resta de la Sprint.  

   

Recordatori de les principals afectacions del trànsit i aparcaments durant l’Spartan Race 

Durant l'Spartan Race es procedirà amb una circulació alternativa, ja que l'habitual es veu afectada per la disposició dels obstacles de les curses, la redistribució dels aparcaments i el volum de gent que s'espera durant tot el cap de setmana. 

La zona de l'avinguda Joan Martí, des del Prat de Genil fins a Arínsols, s’ha convertit únicament per a vianants. Al llarg del cap de setmana, hi haurà petits talls puntuals en diferents zones, segons com avanci el desenvolupament de les diferents curses. El servei de bus fa el recorregut alternatiu per la CG-2. Habilitant una parada provisional a la rotonda de Prat de Genil i una altra a la benzinera a peu de la carretera de l’Obac. 

L’aparcament de Prat de Baró també es veurà afectat per la col·locació d'obstacles, i des del comú s'ha habilitat un aparcament especial per l'Spartan a la carretera Vila-Beixalís, l'aparcament de les Feixes a la zona del Funicamp per a caravanes, i la resta funcionaran amb normalitat, exceptuant l’aparcament de Sant Miquel que acollirà les arribes i per tant, no estarà operatiu. 

 

Serveis relacionats