Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jessica Vall i Àfrica Zamorano visiten els infants del Club Natació Encamp

Les nedadores del CN Sant Andreu, que fan una estada de preparació al Pas de la Casa, no es van cansar de signar autògrafs i fer-se fotografies amb els infants encampadans.
Jessica Vall i Àfrica Zamorano visiten els infants del Club Natació Encamp.

Les nedadores Jessica Vall i Àfrica Zamorano, acompanyades per l'entrenador, Jordi Jou, van fer ahir a la tarda un parèntesi en l'estada de preparació de la temporada per visitar els infants del Club Natació Encamp.

Jordi Jou i les dues nedadores van estar xerrant una llarga estona amb una vintena d’infants d’entre 10 i 16 anys, a qui van explicar les seves experiències. Una de les coses que va més perplexos els infants va ser la duresa dels entrenaments que duen a terme Vall i Zamorano al Pas de la Casa. I és que en dues setmanes ja han fet més de 200 quilòmetres nedats a la piscina. D’altra banda, Jou va encoratjar els joves a seguir entrenant-se i gaudint de la natació, Assenyalant Jessica Vall els va dir: 'Elles són persones reals; vosaltres també podeu somiar’.

L’acte va finalitzar amb una cursa de relleus en la què van participar les nedadores i amb una fotografia de família amb tots els assistents.

­­