Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 15 de maig s'obren les inscripcions per a les Setmanes Joves 2024

· Vuit campus diferents destinats a joves d'entre 10 i 17 anys · Com a novetats d'aquesta edició, destaquen el Campus Multiesport i les Vacances Actives a Ràmio
Cartell de les Setmanes Joves 2024.
Cartell de les Setmanes Joves 2024

Els set comuns organitzen cada estiu una àmplia oferta d’activitats adreçada al jovent, amb l’objectiu que aprofitin les vacances per provar noves activitats esportives. La programació d'aquest any consta de vuit campus molt diferents, perquè cadascú hi trobi la disciplina que més li encaixa. Des del 25 de juny fins a finals d’agost, cada setmana hi haurà diferents propostes perquè els joves de les diferents parròquies puguin viure experiències conjuntes i passin el millor estiu.

Una de les novetats d'aquesta edició serà el Campus Multiesport on, durant una setmana, cada dia hi haurà un esport diferent: skate, futbol 7, basquet 3x3 i cal·listènia. També es dedicarà una jornada al bmx, que es farà a les Berques d’Arinsal. Una altra de les novetats seran les Vacances Actives a Ràmio, adreçades a joves que volen viure una experiència en el món del voluntariat i que tinguin inquietuds per la descoberta del patrimoni cultural i natural. Entre les tasques que faran destaca la restauració de parets de pedra seca o la construcció de menjadores per ocells. També faran activitats tradicionals i divertides com excursions amb rucs. Aquest campament està adreçat a joves d’entre 14 a 17 anys.

Les altres sis propostes, que es mantenen des de fa diverses edicions, són els campus de vela, vòlei platja, escalada i muntanya, skate, Andorra a peu i esports d’aventura.

Les inscripcions s'obriran el dimecres 15 de maig i cadascú l’ha de fer al comú de la seva parròquia.

 

Inscripcions

Complex esportiu i sociocultural d'Encamp

Tel. 732 700 (de dilluns a divendres de 9.30 h a 21 h)

recepcio@encamp.ad

 

Centre esportiu del Pas de la Casa

Tel. 755 111 (de dilluns a divendres de 9.30 h a 21 h)

centrepas@encamp.ad

Serveis relacionats