Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscripció per a realitzar el test immunològic del coronavirus

Es demana a la ciutadania que no s'acudeixi personalment a casa comuna perquè no es poden fer inscripcions presencials,per evitar el risc de contagi. Només a través de la plataforma coronavirus.govern.ad o per telèfon 873290
Telèfon centre de trucades Encamp .
Telèfon centre de trucades Encamp

La inscripció a través del web coronavirus.govern.ad és el canal prioritari per a realitzar la incripció, però es preveu la línia telefònica 873 290 per aquelles persones més grans o amb dificultats tècniques.

El telèfon d'atenció estarà obert des de les 8h del matí fins a les 7 de la tarda, a partir del dia 22 d'abril.

El Comú d’Encamp també ha començat a preparar els emplaçaments ones realitzaran els tests, els anomenats StopLabs, per tenir-ho tot a punt per quan s'inicien les proves.

El funcionament que s’ha previst és que s’acudeixi sempre amb vehicle i només de forma excepcional, per aquelles persones que no puguin acudir amb vehicle, s’ha previst un emplaçament per anar-hi a peu.

A la parròquia d’Encamp s’han previst els següents emplaçaments, als quals no s’hi ha d’acudir fins que s’hagi assignat la cita amb dia i hora.

A Encamp:

  • 5 Equips, a l’aparcament del Funicamp, entrant per l’Avinguda François Mitterrand i accedint a la planta -1.
  • 1 Equip, al Complex Esportiu que és l’espai alternatiu per a persones a peu.

Al Pas de la Casa:

  • 1 Equip, a l’aparcament del Bullidor accedint a la planta 0
  • 1 Equip, a la recepció del Centre Esportiu, que és l’espai alternatiu per a persones a peu.

 

Les persones amb mobilitat reduïda, ja sigui per una qüestió d’edat o per afeccions, i els individus que pertanyen a grups de risc es preveu que hi hagi un equip que es desplaci al domicili.