Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inaugurat el nou mural “Arrels” a la façana de l’oficina de Turisme del Pas de la Casa

· L’artista Pelucas Pelas Bubbles de Moanin Gallery ha treballat durant tres setmanes per crear aquesta nova obra d’estil contemporani enmmarcada en les accions d’embelliment de l’entorn urbà que duu a terme el comú d’Encamp
Selfie per estrenar el nou mural "Arrels" .
Selfie per estrenar el nou mural "Arrels"

Encamp, 22 de juny de 2022.- Aquesta tarda s’ha inaugurat el nou mural “Arrels”, a la façana de l’oficina de Turisme del Pas de la Casa, que ha estat creat durant les darreres setmanes pel pintor muralista Pelucas, Pelas Bubbles de Moanin Gallery, guanyador del concurs que va obrir el comú d’Encamp amb l’objectiu d’embellir l’entorn urbà i fer-ho apostant per la creativitat i l’art contemporani.

 

La cònsol major, Laura Mas, ha explicat que “seguim amb el projecte d’embelliment de la via pública” i ha afegit que ”el nou mural “arrels” aportarà valor i un nou punt d’atracció al Pas de la Casa”. La cònsol major i tots els presents han felicitat a la galeria pel treball realitzat. Finalment la cònsol major ha reblat la seva intervenció dient que és “una acció més per embellir, una acció més de cultura i una acció més pel Pas de la Casa”.

 

El pintor, conegut amb el sobrenom de Pelucas Pelas Bubbles, que tot i que avui no ha pogut ser present durant la inauguració per un altre compromís, ha manifestat que la connexió amb la gent del Pas i els visitants l’han ajudat durant el procés creatiu i que “L’objectiu era transmetre alegria i “canviar el gris pel color”.

 

Paul-Alexander Nicolas responsable de la galeria Moanin ha explicat que “l’artista s’ha basat en la combinació del realisme, extret de fotografies, amb el pop art i el color, un contrast que genera una visió més moderna i dona un avanç estètic a l’entorn”. Durant la seva intervenció també ha agraït al comú d’Encamp l’aposta per l’art del mural i per la predisposició a desenvolupar projectes com aquests.

 

Més fotografies de la inauguració i del procés creatiu AQUÍ!