Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Havaneres per inaugurar les Nits d’estiu a Encamp

El grup gironí actuarà aquest dijous a la plaça dels Arínsols a partir de les 22 hores.
Havaneres per inaugurar les Nits d’estiu a Encamp.

Les anxovetes són un grup d’havaneres que enguany encetaran les Nits d’estiu a la parròquia. El grup gironí actuarà aquest dijous a la plaça dels Arínsols a partir de les 22 hores.

El repertori d’havaneres que ofereixen són tradicionals, maridades amb la guitarra de Salva Gallego i el contrabaix de Xevi Pasqual. La veu és íntegrament femenina, formada per les anxovetes Tona Gafarot (veu greu), Montse Ferrermoner (veu aguda/mitja) i Marta Pérez (veu aguda/mitja). El tècnic de so és el Xebi Salvatella.

La següent nit d’estiu d’Encamp serà el dijous 24 d’agost amb l’espectacle ‘Moments màgics’. Un concert per recordar aquells meravellosos anys 60, 70 i 80 on el pop nacional i internacional va forjar grans estrelles musicals. Podreu gaudir de cançons de Tina Turner, Beatles, Michael Jackson, Madonna o les Dolly Sisters; temes de bandes sonores de pel·lícules com James Bond, Pretty Woman o West Side Story; cançons de pop nacional com La chica yeye, o Soy un truan soy un señor; temes de Perales i Ana Belén; tòpics de la 'movida' madrilenya; i també els inoblidables i esperats Fama, Grease o Dirty Dancing.