Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Hansel i Gretel arriben a Encamp

El musical, adreçat al públic familiar, es podrà veure el 18 de novembre a les cinc de la tarda a la sala de festes del Complex dʼEncamp
Hansel i Gretel arriben a Encamp.

Com ja és habitual en els darrers anys, just abans de començar amb els preparatius de les festes nadalenques, el Departament de Cultura del Comú d’Encamp ens ofereix un musical infantil.

En aquesta ocasió, l’obra escollida és ‘Hansel i Gretel’, una divertida adaptació del conte dels Germans Grimm realitzada per la companyia La Roda Produccions, que també adapta el llibret d’Adelheid Wette per l’òpera d’Engelbert Humperdinck. Per aquest motiu, a més de les cançons originals de l’espectacle, el públic reconeixerà fragments de l’òpera del 1983.

Hansel i Gretel està dirigida per Dani Cherta, amb música de Keco Pujol i compta amb la projecció d’audiovisuals de Ramsés Moraleda, que fan que l’espectacle sigui molt visual i atractiu per als infants. L’obra està adreçada al públic familiar i es podrà veure a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural dʼEncamp el pròxim 18 de novembre a les cinc de la tarda.

Les entrades, que es van posar a la venda el passat mes d'octubre, ja s'han esgotat.