Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Funibus i l’aparcament gratuït per a esquiadors, com a mesures de dinamització, es posen en funcionament aquest dissabte

· El servei gratuït de bus estarà operatiu de les 8.30 h a les 18 h i permetrà arribar des de diferents punts de la parròquia fins al Funicamp, el giny que connecta amb les pistes de Grandvalira i permet que Encamp esdevingui peu de pistes · La gratuïtat dels aparcaments, que serà efectiva de les 8 h a les 24 h, segueix la proposta de reactivació econòmica endegada l’any passat per atraure esquiadors al centre de la parròquia
Parada del Funibus .
Parada del Funibus

Encamp, 1 de desembre de 2022.- El Funibus d’Encamp es posarà en marxa aquest dissabte 3 de desembre. Un any més, el servei gratuït permetrà arribar des de diferents punts de la parròquia, senyalitzats amb la senyal de parada de Funibus, fins al Funicamp, el giny que connecta directament amb les pistes de Grandvalira i permet que Encamp esdevingui peu de pistes. El funibus estrena retolació per millorar la comunicació del servei.

L’horari operatiu del bus serà de les 8.30 h fins a les 18 h amb una freqüència de pas aproximada de 15 minuts. El servei estarà disponible durant tots els dies de la setmana fins a final de temporada, sempre que el Funicamp estigui en funcionament.

 

 

 

 

 

215 places d’aparcament gratuïtes per a esquiadors per dinamitzar el centre de la parròquia

Donant continuïtat a la proposta de reactivació econòmica endegada l’any passat, amb l’objectiu d’atraure esquiadors al centre d’Encamp, aquesta temporada també hi haurà 215 places d’aparcament gratuïtes als aparcaments propers a les parades del Funibus: Prat de l’Areny, Arínsols, Prat de Baró Nou i Terres Primeres.

La gratuïtat serà de les 8 h a les 24 h, ja que aquesta proposta horària permet als esquiadors gaudir de l’oferta de restauració i comercial de la parròquia un cop finalitzada la jornada d’esquí.

La resta d'aparcaments d’Encamp seguiran amb les mateixes condicions actuals, inclosa la primera mitja hora de gratuïtat, excepte l’aparcament del Funicamp que té una tarifa especial durant l’hivern de 8 h a 20 h de 5,85 euros.

Per fer ús de les places gratuïtes, els esquiadors hauran de demanar el val de descompte a l’Oficina de Turisme del Funicamp presentant el forfet de Grandvalira abans de retirar el seu vehicle de l’aparcament.

Més informació aparcament gratuït i Funibus