Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Felicitació a l'Esbart Sant Romà

Celebrem 25 anys de treball intens i esforç, 25 anys d’unió i bona companyonia, amb un àlbum a la motxilla de moments entranyables.
Olga Moreno en una actuació.
Olga Moreno en una actuació

Són moltes les connotacions que hi ha al voltant d’aquest grup de dansaires i amics. Sense cap pausa, sense haver-nos aturat pel camí, hem crescut i madurat al voltant d’un equip amb un objectiu comú que estic convençuda que hem aconseguit. Penso que no us podem negar que estem satisfets amb la feina feta i ens sentim orgullosos de nosaltres mateixos. Un orgull, però, que complementem amb el de la nostra parròquia que sempre ens afalaga quan ens veu a l’escenari i que ha seguit i segueix la nostra feina amb agraïment. Aquesta és, francament, la nostra millor recompensa.

I és ara, com hem fet sempre, que hem d’agrair l'obstinació, la persistència i la tossuderia del nostre equip directiu i de les successives juntes que han treballat intensament i han fet possible que l’Esbart Sant Romà, més enllà de les moltes hores de feina i els esforços, hagi madurat i crescut.

L'espectacle En Essència, 25 pretén mostrar al públic les danses que més ens caracteritzen, aquella fusió entre la tradició i la modernitat, que ha esdevingut, essencialment, el nostre estil. Qui ja ens coneix hi descobrirà una mostra de la nostra evolució, qui no ens coneix se sorprendrà amb una mostra de la nostra essència.

 

Olga Moreno, consellera de Cultura