Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit del taller pràctic de tecnologia mòbil per a la gent gran juntament amb Andorra Telecom

Una jornada per entendre i aprendre com funciona la tecnologia mòbil i controlar eines com la connexió Wi-Fi, les dades mòbils, conèixer diferents aplicacions i resoldre dubtes i preguntes sobre l'ús diari i particularitats del telèfon mòbil.
Un instant del taller pràctic de tecnologia mòbil per a la gent gran juntament amb Andorra Telecom..
Un instant del taller pràctic de tecnologia mòbil per a la gent gran juntament amb Andorra Telecom.

El Comú d'Encamp, juntament amb Andorra Telecom, ha realitzat aquest dijous un taller pràctic de tecnologia mòbil per a la gent gran, que va tenir lloc al Cafè del Poble.

Va ser una oportunitat perfecta per aprendre sobre aquest àmbit de la mà d'autèntics professionals. Una jornada per entendre i aprendre com funciona la tecnologia mòbil i controlar eines com la connexió Wi-Fi, les dades mòbils, conèixer diferents aplicacions i resoldre dubtes i preguntes sobre l'ús diari i particularitats del telèfon mòbil.

La conclusió, tant des de l'organització com per part dels ciutadans i ciutadanes que hi van acudir, és que va ser un matí molt productiu i satisfactori, en el qual també es va poder aprofundir sobre l'ús de l'aplicació d'Andorra Telecom per tal de poder fer la vida molt més fàcil a la gent gran.

Consultar les factures i els consums, per exemple, així com aprendre les directrius a seguir quan hi ha un canvi de telèfon intel·ligent van ser altres àmbits sobre els quals es va fer incís. Sense cap mena de dubte, una jornada per a repetir.

Serveis relacionats