Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació en la marxa popular d’Encamp amb més de 400 inscrits

· La cònsol major, Laura Mas, i el conseller de Joventut i Esports, Xavier Fernàndez, s’han sumat a la caminada i han mostrat una gran satisfacció pel vessant solidari de la parròquia.
Èxit de participació en la marxa popular d’Encamp amb més de 400 inscrits.

Encamp, 02 d’octubre de 2021.- La marxa popular celebrada aquest matí a Encamp ha comptat amb 402 inscrits. Entre els assistents hi ha hagut la cònsol major, Laura Mas, i el conseller de Joventut i Esports, Xavier Fernández.

L’activitat, que s’emmarca dins de la campanya ‘Mou-te per la teva salut’, s’ha iniciat a les 11:00 h des de la Plaça Sant Miquel. El recorregut circular ha tingut una llargada de 2,5 quilòmetres, sense pràcticament desnivell, i ha durat uns 30 minuts. En finalitzar la caminada, als participants se’ls ha obsequiat amb una bossa de tela amb el lema de la campanya i diferents peces de fruita.

Tant la cònsol major com el conseller han destacat la satisfacció per l'èxit que ha tingut la marxa popular i han donat les gràcies a tots els participants. En aquest sentit, la cònsol ha afegit que Encamp ha sigut "la segona parròquia amb més inscrits" i que és un "exemple del vessant solidari" que mostren els veïns i veïnes encampadans.

D'altra banda, el conseller ha assegurat que s'han "superat les expectatives" i que amb activitats com aquestes es reforça el concepte de Vila Europea de l'Esport. En aquest sentit, Mas ha remarcat la col·laboració que presenta sempre la parròquia en totes les accions que es proposen des del Govern d'Andorra, "i més en accions esportives i familiars com la d’avui. Esperem que tothom hagi gaudit i que en puguem fer moltes més".