Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit de participació en la cinquena edició del Trial d’Encamp

Enguany han pres part a l’esdeveniment uns 200 corredors i 100 seguidors
Èxit de participació en la cinquena edició del Trial d’Encamp .

Aquest divendres han arribat a la parròquia els corredors que han participat a la cinquena edició del Trial d’Encamp i aquest dissabte a les 9 del matí se n’ha donat el tret de sortida. En total hi han participat uns 200 corredors i 100 seguidors. Des de l’organització han informat que ha estat tot un èxit i que tots els participants han estat molt contents amb el traçat i l’experiència viscuda. A més, el temps ha acompanyat la jornada i ha fet que els participants poguessin gaudir encara més del paisatge i del recorregut.

Pel que fa la participació, des de l’organització han subratllat que ha estat tot un èxit i que malgrat que la majoria són dels països veïns, hi ha força participació andorrana.

Així, aquest dissabte els corredors han sortit a les nou del matí des de l’aparcament d’Encamp i han anat fins al cap del Port. Aquest diumenge, però, el recorregut serà diferent: en aquest cas, la sortida serà a les nou del matí des de l’aparcament d’Encamp i els participants faran el tomb al solar d’Encamp, pujaran als Cortals i acabaran a l’aparcament cap als volts de les quatre de la tarda.

La prova inclou tres nivells en zones diferents: el vermell, que és de dificultat alta; el blau, de dificultat mitjana, i el groc, de baixa. Tot i així, l’organitzador de la prova, Pere Torres, ha assegurat que es tracta d’uns recorreguts pensats per a corredors amateurs.

Pel que fa les categories, enguany n’hi ha sis: categoria juvenil (nascuts entre el 2003 i 2005), cadet (nascuts el 2001 i el 2002), júnior (nascuts entre el 1998 i el 2000), sènior (de 19 a 34 anys), veterà A (de 35 a 49 anys) i veterà B (més de 50 anys).

La prova s’emmarca dins del Trofeu Montesa que està format per quatre curses, totes molt populars i que al mateix temps són assequibles per a tots els nivells de trialers: 3 Dies de Santigosa, 2 Dies d'Encamp, 2 Dies de la Vall de Lord i 2 Dies de Cabrianes.