Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Talls puntuals de circulació per les obres d’estabilització del talús de Sant Romà de les Bons

· Les obres començaran a partir de dimecres 14 de febrer i duraran uns tres mesos aproximadament
Obres d'estabilització del talús de Sant Romà de les Bons.
Obres d'estabilització del talús de Sant Romà de les Bons

El Comú d’Encamp iniciarà a partir del dimecres 14 de febrer les obres d’estabilització del talús de Sant Romà de les Bons, les quals implicaran talls puntuals de la circulació dels vehicles al carrer del Prat de la Coma, com a màxim de 15 minuts, entre les 9:00 i les 17:00 de la tarda, mentre durin els treballs. Des d'avui mateix ja es comença a senyalitzar la zona i a col·locar-hi part de la maquinària i del material. 

Aquest dijous, 15 de febrer, hi haurà un tall una mica més llarg des de les 9:30 fins a les 11:00 al carrer Prat de la Coma  i també al carrer de Sant Romà de les Bons, per tal d’instal·lar la maquinària que s’utilitzarà durant les obres.

Aquesta actuació preveu l’estabilització del talús comunal enfront la caiguda de blocs rocosos a la zona propera al pont sobre el riu Valira. Es preveu que l’execució sigui d’uns tres mesos de calendari.

Mentre durin les obres i per tal de minimitzar les afectacions en la mobilitat d’aquesta zona, tenint en compte les característiques dels carrers del nucli, es realitzaran puntualment treballs i transport de material en helicòpter i les casetes de l’obra s’ubicaran en una part de la zona d’aparcament del Prat de les Bons al carrer Ciutat Publilla.

Serveis relacionats