Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Comú d’Encamp engega el VIII concurs d’embelliment floral

Està previst que el lliurament de premis es faci durant la tardor del 2014 al Comú d’Encamp i al despatx de tràmits del Pas de la Casa
El Comú d’Encamp engega el VIII concurs d’embelliment floral .

Encamp ha donat el tret de sortida al VIII concurs d’embelliment floral de la parròquia. L’esdeveniment, organitzat pel Departament d’Higiene i Medi Ambient, està obert a tot comerç situat a Encamp o al Pas de la Casa i a qualsevol ciutadà resident a la parròquia. Ja s’han repartit els tríptics informatius amb la butlleta corresponent perquè tothom qui ho vulgui pugui participar-hi. El tríptic també es pot descarregar a www.comuencamp.ad.

Els interessats en el certamen hauran de lliurar la papereta a tràmits del Comú d’Encamp o del Pas de la Casa abans de l’1 de juliol del 2014. L’objectiu del concurs és incentivar la gent perquè mantingui les façanes netes i atractives a través de les flors.
Com en cada edició, el concurs consta de 4 categories tant a Encamp com al Pas de la Casa. Així hi ha xalets i edificis, apartaments i pisos, hotels i residències i comerços. L'única norma per poder participar-hi és que els testos situats als balcons i a les zones enjardinades s’han de veure des de la via pública. En el moment de la valoració el jurat tindrà en compte la varietat de flors exposades i la seva composició, la cura dels testos i l’adequació de l’entorn.

El jurat estarà constituït pels membres de la Comissió d’Higiene i de Medi Ambient, el cap de la secció de jardins i per un tècnic de jardineria. Les propostes presentades s’estudiaran durant els mesos de juliol i agost.

Premiats

Els tres primers classificats en les categories de xalets i edificis, i hotels i residències tindran un premi de 500 euros, 250 euros i 150 euros, respectivament, mentre que en les categories d’apartaments i pisos, i comerços els premis seran de 250 euros per al primer, de 125 euros per al  segon i de 75 euros per al tercer. A tots els participants se’ls obsequiarà amb un sobre de llavors. Està previst que el lliurament de premis es faci durant la tardor del 2014 al Comú d’Encamp i al despatx de tràmits del Pas de la Casa.