Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entrades exhaurides per gaudir de l'espectacle ELLES #cosas de chicas

· El Comú va programar una doble sessió de teatre per poder acollir el màxim d'espectadors · L'acte s'emmarca en les accions per commemorar el dia internacional de les dones
Entrades exhaurides per gaudir de l'espectacle ELLES #cosas de chicas.

Encamp, divendres 5 de març de 2021.- El comú d’Encamp torna a commemorar el Dia internacional de la dona oferint teatre. Així, aquest divendres la sala de festes del complex d’Encamp ha acollit la primera de les dues sessions que s’oferiran de l’obra ‘Elles #cosasdechicas’ de la companyia La Melancòmica i que han fet el ple. Els espectadors han pogut gaudir d’una obra satírica en què les actrius Paula Joseph, Agnès Jabbour i Mireia Casado han repassat els clixés de gènere. El conseller de Cultura i Afers Socials d’Encamp, David Cruz, ha destacat que “aquest any no podia ser menys” i s’havia de tirar endavant “una obra teatral còmica”.

El fet que els protocols a què obliga la pandèmia hagi fet reduir l’aforament al 30% de la sala de festes ha fet que s'hagi programat dues sessions d’aquest espectacle, que es podrà tornar a veure aquest dissabte a dos quarts de deu de la nit. El conseller ha destacat que es va escollir aquest espectacle perquè van veure comentaris “molt bons” i van valorar que reivindiqués el rol de la dona.

Els espectadors han pogut gaudir d’un espectacle ple d’humor que ha tret a escena diferents temes. L’obra va ser premiada a la 24a Mostra de Teatre de Barcelona i al Festival Mostra’t del Parc Sandaru.

David Cruz ha recordat que des del moment en què la situació sanitària ho va permetre “es va tirar endavant la programació respectant les mesures sanitàries” ja que la cultura era un dels sector que més havia patit i calia reactivar-lo.