Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp se suma a la Campanya de recollida d’olis de fregir

A partir del 20 de març, al Pas de la Casa es distribuiran un total de 400 bidons per a la recollida dels olis de fregir.
Encamp se suma a la Campanya de recollida d’olis de fregir.

El Comú d’Encamp i el Departament de Medi Ambient de Govern inicien, aquest dijous, una campanya per promoure la recollida selectiva de l’oli fregit usat. A partir del 20 de març, al Pas de la Casa es distribuiran un total de 400 bidons per a la recollida dels olis de fregir.

Des d’Encamp, es vol fomentar la implicació ciutadana en la recollida selectiva d’oli fregit. Tothom que hi vulgui participar podrà recollir els bidons a la deixalleria del Pas de la Casa, d’una banda, i a l’Oficina de tràmits del Pas de la Casa, de l’altra. Els ciutadans que col·laborin en la campanya hauran de retornar els recipients plens a la deixalleria del Pas de la Casa, des d’on se’ls reemplaçarà el bidó ple d’oli fregit per un de nou.

Tal com han informat des del Comú, s’espera que la campanya sigui eficaç ja que els ciutadans encampadans han demostrat una gran sensibilitat i predisposició a les campanyes de conscienciació mediambiental.