Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp s’omple de sardana

La plaça dels Arínsols d’Encamp serà un any més l’escenari escollit per l’Agrupació Sardanista La Grandalla per celebrar l’Aplec de la sardana
Encamp s’omple de sardana.

L’Aplec de la sardana començarà dissabte 1 de setembre a les 12 h amb l’actuació dels Castellers d’Andorra a la plaça dels Arínsols, per continuar amb una arrossada popular de places limitades (venda tiquets a la plaça).

A partir de les 17 hores, a la plaça dels Arínsols,  és quan es donarà l’inici al 25è Concurs de colles amb sardanes de 7 tirades, que estaran acompanyades per la cobla La Flama de Farners. Cap a les 18.30 hores està prevista l’entrega de premis per part de les autoritats comunals i els membres de l’Agrupació Sardanista La Grandalla.

Els actes previstos per dissabte finalitzaran amb el tradicional sopar de germanor a la sala de festes del Complex d’Encamp, que estarà amenitzat per la cobla La Flama de Farners. A més, es procedirà a l’entrega de la Grandalla d’argent, menció que es dóna cada any a una persona destacada del món sardanista.

Diumenge 2 s’iniciarà la jornada a partir de les 10.30 hores amb una ballada de sardanes a la plaça dels Arínsols acompanyada per les cobles la Flama de Farners i la Principal del Llobregat. A la tarda, a partir de les 16.30 hores arribarà el torn del 26è concurs de colles improvisades amb sardanes de set tirades, que s’allargarà fins al vespre, moment en què es donarà per finalitzat el 31è Aplec de la sardana d’Encamp.