Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp recupera la festa del Carnaval de la gent gran

· Serà el dia 24 de febrer a les 16 h de la tarda i tothom que hi vulgui participar ha d'inscriure's a la Valireta fins al dia 21 de febrer · Està previst un berenar i música en directe i el preu de la inscripció és d'un euro.
Cartell del Carnaval de la Gent Gran 2022.
Cartell del Carnaval de la Gent Gran 2022

Encamp, 18 de febrer de 2022.- El Comú d'Encamp ha recuperat el Carnaval de la gent gran que tindrà lloc el pròxim 24 de febrer a les 16 de la tarda a la Sala de Festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp.

 

Es preveu celebrar un berenar i música en directe, i tot i que els anys previs a la pandèmia, s'havia celebrat amb caràcter interparroquial, enguany per seguir amb les mesures de seguretat sanitària, s'ha organitzat només a nivell parroquial.

 

En paraules del conseller, David Cruz, "esperem que l'any vinent poguem celebrar-lo conjuntament amb totes les parròquies, però de moment aquest any, el recuperem i de moment ja hi ha una seixantena d'inscrits"

 

Tothom que hi vulgui participar ha d'inscriure's a La Valireta, al departament de Cultura i Afers Socials fins al dia 21 de febrer i pagar la inscripció, que té un preu simbòlic d'un euro.