Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp recupera el format d’entrevistes literàries en directe amb l’escriptora Sílvia Soler

· L’acte, que s’ha fet en col·laboració amb Culturàlia, ha tingut lloc aquest vespre a la Biblioteca comunal d’Encamp. · El cicle continuarà el 30 de novembre a la Biblioteca del Pas de la Casa amb l’entrevista a Martí Gironell
Encamp recupera el format d’entrevistes literàries en directe amb l’escriptora Sílvia Soler .

Encamp, 08 de novembre de 2022.- La Biblioteca d’Encamp ha acollit aquest vespre una entrevista en directe a l’escriptora Sílvia Soler. L'acte, que s’ha fet en col·laboració amb Culturàlia, ha aplegat més d’una trentena assistents.

L’entrevista ha anat a càrrec d’Arnau Colominas i ha fet aflorar temes propers a la vida i el procés d’escriptura de Soler. A més, s’ha parlat de la seva darrera novel·la, ‘Nosaltres, després’, dels seus personatges i del significat i evolució de la història que explica l’obra, ambientada en la Barcelona contemporània i tractant temes com el pas del temps, l'amor i els daltabaixos de la vida.

El públic ha pogut interactuar en tot moment amb l’autora per dissipar dubtes i conèixer-la de més a prop.

L'acte d’avui reprèn el format d’entrevistes en viu que es va estrenar l’any passat a la parròquia i que va tenir un gran èxit per la relació que s’estableix entre el públic i l’escriptor/a.

La pròxima trobada literària emmarcada en aquest cicle tindrà lloc el 30 de novembre amb una entrevista al periodista i escriptor Martí Gironell. L’acte es fa a les 19.30 h a la Biblioteca del Pas de la Casa.