Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp recupera el Concurs d’Escultures de Neu

El Pas de la Casa acollirà la competició del 21 al 23 de febrer
Encamp recupera  el Concurs d’Escultures de Neu.

L’acte, organitzat pel Comú i amb la col·laboració d’HiperPas, Comerç Joan, Body Shop i Perfumeries Júlia, té com a objectiu donar a conèixer aquesta forma d’expressió artística aportant un nou atractiu per als turistes.

Els equips participants s’organitzaran en parelles per modelar els blocs de neu. La seva tasca s'iniciarà el 21 de febrer a les 10 hores i finalitzarà el 23 de febrer a les 14 hores. Un cop acabat aquest període, el jurat procedirà a valorar la composició tant per la creativitat com per la tècnica i la coherència de la proposta.

Els participants professionals podran optar a premis de 1.000, 700 i 500 euros, mentre que els estudiants competiran per imports de 500, 250 i 100 euros. A més, el Comú atorgarà una menció d’excel·lència d’Andorra i el públic també premiarà l’escultura preferida i el millor equip jove.

Les inscripcions s’hauran de presentar al Comú (al Departament de Cultura) o a l’Espai 29 galeria d’art abans del 15 de febrer.

El certamen recupera una iniciativa que es va dur a terme durant 12 anys i que en els darrers 5 s’havia deixat d’organitzar.