Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp es premiada per tercer any consecutiu amb 4 flors d'honor a Viles Florides

· La consellera major Josefina Rodríguez ha rebut el premi, que manté la parròquia en el quadre d'honor dels millors guardonats. · La distinció posa en valor la riquesa natural i paisatgística de la parròquia com a resultat de projectes d'enjardinament, ornamentació floral i cultural del verd urbà.
Encamp es premiada per tercer any consecutiu amb 4 flors d'honor a Viles Florides .

Encamp, 8 d'octubre de 2022.- Encamp ha sigut guardonada per tercer any consecutiu amb quatre flors d'honor per part del projecte català Viles Florides, promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya. La distinció rebuda posa en valor la riquesa natural i paisatgística de la parròquia com a resultat de projectes d’enjardinament, ornamentació floral i cultura del verd urbà.

La gala de premis ha tingut lloc a Tarragona, on la consellera major, Josefina Rodríguez, acompanyada d'altres membres i tècnics del comú, ha recollit el guardó, que correspon a tot l’equip de parcs i jardins del comú i a tota la ciutadania que col·labora en aquesta fita conjunta.

Amb la distinció d'enguany, Encamp es manté en el quadre d'honor dels millors guardonats, ja que fins a la data no s'han entregat les 5 flors d'honor a cap municipi de Catalunya ni parròquia d'Andorra.