Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp presenta la segona edició de l’Encamp Rock

El Departament de Joventut del Comú ha presentat l’Encamp Rock 2015, una cita musical que tindrà lloc els dies 25 i 26 de setembre.
Encamp presenta la segona edició de l’Encamp Rock.

Els grups musicals que actualment utilitzen els locals d’assaig del Funicamp, acompanyats de bandes amigues, monopolitzaran l’escenari de la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural per oferir un cap de setmana únic.

El tret de sortida es produirà divendres amb les actuacions dels andorrans Freyja, els barcelonins Your Grace, els andorrans Persefone i els bilbaïns Quaor, en una nit que combinarà el rock amb el metal.

El dissabte serà el torn del rock melòdic i festiu barrejat amb metal amb els andorrans Black Thursday i Mordigans, seguits de la banda de Berga Besos de Perro i dels andorrans Punkers Love The 80’s, que posaran el punt final a la segona edició de l’Encamp Rock.

Les entrades ja estan disponibles al Punt d’Informació Juvenil d’Encamp, tot i que es podran adquirir el mateix dia a les taquilles. El preu és de 8 euros per als dos dies.  L'edat mínima és de 16 anys.