Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp presenta l’Overland Saló 4x4, una proposta de dinamització de la parròquia per al pròxim juliol

L’objectiu és atraure turisme actiu oferint activitats i propostes per als amants d’aquest esport
Encamp presenta l’Overland Saló 4x4, una proposta de dinamització de la parròquia per al pròxim juliol .

El Comú d’Encamp ha presentat, aquest dijous, el primer Saló Overland 4x4 que tindrà lloc de l’1 al 3 de juliol a la parròquia. Aquesta proposta preveu atraure als amants d'aquest tipus de vehicle i també empreses del sector amb una programació d’activitats, diversos punts de mostra així com una agenda de propostes paral·leles.

Tal com ha explicat el conseller de Joventut, Esports i Turisme d'Encamp, Xavier Fernández, es tracta d’una proposta que s’emmarca en la potenciació d’activitats per atraure el turisme actiu, especialment aquell relacionat amb l’esport i l’aventura. En aquest sentit, l’Overland és una cita pionera a tot el Pirineu a imatge de les cites homòlogues que se celebren als Alps.

Per la seva banda, l’organitzador de la cita, Josep Maria Martín, ha explicat que és un esdeveniment amb voluntat de dinamitzar la parròquia que ha de permetre treballar tant a hotelers com a comerciants i restauradors, a més dels propis participants.

L’Overland tindrà lloc al carrer d’Engolasters i als aparcaments del Prat del Baró i de Sant Miquel on es concentraran tant empreses del sector (concessionaris, empreses de viatges i un llarg etcètera) com visitants. A més, s’organitzaran activitats com proves de conducció 4x4 i quads, o una sortida amb 4x4 dels anys 70, 80 i 90, entre altres.

L’esdeveniment també comptarà amb conferències que tindran lloc a la Sala de la Valireta així com diversos concerts. L’organització també ha indicat que tenen el suport del pilot Albert Llovera que cedirà en exposició els vehicles amb què ha participat en el Dakar.