Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp presenta els actes de la Festa Major

Els dies 15 i 16 d’agost, Encamp celebrarà la seva Festa Major amb un ventall d’activitats pensades per a un públic familiar.
Encamp presenta els actes de la Festa Major.

Els actes començaran dijous 15 d’agost a les 7.30 hores amb el tradicional concurs de pesca als Cortals d’Encamp i amb el Campionat d’Andorra de ciclisme infantil a partir de les 10 h al Prat Gran d’Encamp. La jornada continuarà a les 11 h a la plaça dels Arínsols amb inflables per a infants i amb la tradicional missa de la Mare de Déu, que tindrà lloc a les 12 h a l’Església de Santa Eulàlia d’Encamp.

Entre la programació de la tarda de dimarts trobem el tradicional concurs de botifarra (joc de cartes) al Cafè del Poble, que començarà a les 15 hores, els inflables del Junglepark que estaran ubicats a la plaça dels Arínsols de 16 a 19 hores, el ral·li sorpresa que sortirà a les 16 hores des del Prat Gran d’Encamp, l’espectacle infantil ‘Albert Show’ i la festa de l’escuma a les 17 h a la plaça dels Arínsols, que donarà pas a la ballada de sardanes amb la cobla ‘Vents de Riella’ a les 19 hores. La jornada finalitzarà amb el repic de campanes a l’Església de Santa Eulàlia a les 20 h i el ball de nit amb l’orquestra i grup de versions ‘Zamba Show’ al Prat Gran d’Encamp a partir de les 22 h.

El divendres 16 d’agost, dia de Sant Roc, patró d’Encamp, la jornada començarà a la plaça dels Arínsols a partir de les 11 h amb els inflables del Junglepark, per passar a les 12 h a la tradicional Missa de Sant Roc a l’Església de Santa Eulàlia d’Encamp. En sortir de missa, es realitzarà l’homenatge al padrí i a la padrina més grans d’Encamp.

Les activitats de diumenge continuaran amb un dinar popular a les 13.30 h al Prat Gran d’Encamp que donarà pas a les activitats de la tarda amb més inflables Junglepark a la plaça dels Arínsols, l’espectacle infantil ‘Anima’t i balla’ a partir de les 17 hores que continuarà amb una festa de l’escuma i amb l’espectacle ‘Cataplum’ que començarà a les 18 hores i està adreçat a tots els públics. Tancarà les activitats de tarda un ball a càrrec de l’orquestra ‘Acuario’ a partir de les 19 h al Prat Gran d’Encamp.

La festa major d’Encamp es donarà per finalitzada amb un espectacle de focs d’artifici que tindrà lloc, a partir de les 22.30 h, a la carretera de les Riberaigües, i amb un ball de nit a càrrec de l’orquestra ‘Acuario’ i amb Dj Max al Prat Gran d’Encamp a partir de les 23 hores.