Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Encamp presenta el programa d’activitats de la Festa del Poble per a tots els públics

S’ha aconseguit ampliar el nombre de propostes i reduir el pressupost respecte el 2013
Encamp presenta el programa d’activitats de la Festa del Poble per a tots els públics.

El Comú d’Encamp ha presentat, aquest dilluns, el programa d’activitats de la Festa del Poble marcat per una oferta heterogènia dirigida a tots els públics. Tal com han explicat la cap del Departament de Cultura, Helena Laza i el cap d'Àrea de Museus i Tradicions, Àlex Arnó, aquest any s’ha aconseguit ampliar el nombre de propostes i reduir el pressupost respecte el 2013.

Així, entre les novetats d’enguany, destaca la proposta Encamp de tapes, un concurs per dinamitzar la restauració. Els participants hauran de provar l’oferta de tots els establiments adscrits basada en un platet i un quinto i omplir cada casella d'un passaport. Un cop obtinguts els segells dels 21 restaurants i bars, podran entrar en un sorteig d'un àpat per valor de 100 euros. Aquesta activitat començarà aquest dijous i s'acabarà el dia 23 de juny.

El mateix divendres tindrà lloc per primera vegada un concert de Duo de violí i viola a càrrec de l’ONCA a l’església de Sant Miquel, una proposta que es completarà amb el grup de versions La banda del coche rojo i la disco mòbil amb Núria Swan al Prat Gran d’Encamp.

Entre la programació del dissabte s’ha destacat l’ampliació de l’oferta infantil. Més enllà dels inflables Jungle Park i la festa de l’escuma, es proposa un espectacle per als més petits de la casa anomenat Ai carai.  La jornada es completa amb una de les tradicionals propostes de l’Esbart Sant Romà, i el Sopar de gala així com el ball de nit.

El diumenge les activitats de Jungle Park als Arínsols s’alternen amb Stunt Moto Show a l’aparcament de Sant Miquel. A més, el vespre encampadà es converteix en una proposta totalment musical amb les havaneres dels Pescadors de l’Escala a la plaça dels Arínsols  que donarà pas a un concert de grups andorrans al Prat Gran.

La Festa del Poble s’entrellaça amb la revetlla de Sant Joan que a Encamp i al Pas de la Casa comptarà amb l’espectacle itinerant Ses Altíssimes, una batucada, un espectacle de foc i un concert amb un ampli cartell. El punt final a la Festa del Poble l’aportarà la Nit de les Bruixes.